اعطای وام كمك هزينه ازدواج

بنياد دانشگاه صنعتي اصفهان در راستاي برنامه هاي خود در حوزه ترويج و تسهيل امر ازدواج دانشجويان، اقدام به پرداخت وام هاي بلاعوض كرد.

به گفته سرپرست محترم بنياد جناب آقاي مهندس ابوالحسن فتحيان ، مجموعه بنياد به ياري خيرين  محترم ،در راستاي ايفاي مسئوليت هاي اجتماعي خود  در حمايت از دانشجويان در امر ازدواج و ترويج اين سنت حسنه، اقدام به پرداخت وام هاي بلاعوض كرده است.

وي در ادامه افزود: پرداخت اين تسهيلات با معرفي از سوي كانون مشاوره خانواده دانشگاه و تأييد كارگروه معرفي و مورد حمايت قرار گرفتند.

ايشان درباره آمار تسهيلات پرداخت شده در سال جاري بيان داشت: در 6 ماه دوم  سال 97 بيش از 21 فقره تسهيلات به اعتبار 370.000.000 ريال پرداخت شده كه اميد مي رود در آينده ابن مبلغ به بيش از پانصد ميليون ريال افزايش يابد.