پرداخت تسهيلات دانشجويي و حمايت از دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان

بنياد دانشگاه صنعتي اصفهان در راستاي برنامه هاي خود در حوزه آموزش و حمايت از دانشجويان بي بضاعت و كم بضاعت اقدام به پرداخت وام هاي بلاعوض كرد.

به گفته سرپرست محترم بنياد، در راستاي ايفاي مسئوليت هاي خود در حمايت از دانشجويان نيازمند و تأمين مالي بخشي از هزينه هاي تحصيل آنان بر اساس قوانين و مقررات بنياد ، به دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان كمك هاي بلاعوض پرداخت مي كند .

وي درباره فرآيند دريافت تسهيلات دانشجويي از بنياد دانشگاه صنعتي اصفهان افزود: پرداخت اين تسهيلات با معرفي از سوي كارگروه كمك هاي دانشجويي كه به تازگي تشكيل و متشكل از خيرين و اساتيد دانشگاه صنعتي اصفهان مي باشند،دانشجويان نيازمند شناسايي و پرداخت صورت ميگيرد.

وي درباره آمار تسهيلات پرداخت شده در سال جاري بيان داشت: در 6 ماه نخست سال 97 بيش از 200 فقره تسهيلات به اعتبار 2.230.000.000 ريال پرداخت شده كه با همكاري بنياد فرهنگي مصلي نژاد اين مهم صورت گرفته است .