اهداف :

هدف از تشكيل بنياد، بهره گيري از توانمنديهاي مادي و معنوي خيّرين و تشويق و ترغيب نيكوكاران و نيك انديشان در تقويت و گسترش زير ساختهاي دانشگاه صنعتي اصفهان به شرح ذيل مي باشد:

۱- اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامي وقف و باقيات و الصاحات در جامعه و بهره گيري در جهت رشد كمي و كيفي دانشگاه.

۲- ارائه مشاوره و بستر سازي جهت تسهيل در امر سرمايه گذاري بهينه خيّرين آموزش عالي.

۳- شناسايي ، تقدير و حمايت همه جانبه از خيّرين و واقفين دانشگاه.

۴- نظارت بر حسن انجام نظرات و اهداف شرعيه خيّرين و واقفين در طول حيات ايشان و بعد از آن.

۵-ايجاد زمينه ها و بسترهاي مناسب (اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي) جهت تقويت و استمرار حمايتهاي خّيرين و واقفين از دانشگاه.

۶- برنامه ريزي و سازماندهي براي جذب كمكهاي مردمي و دولتي در جهت ساخت و افزايش فضاهاي مورد نياز دانشگاه باهمكاري و هماهنگي بنياد خيّرين حامي آموزش عالي.

۷- نظارت بر حسن انجام تعهدات دانشگاه در قبال خيّرين، واقفين و موقوفات ايشان با همكاري بنياد خيّرين حامي آموزش عالي و كميته خيّرين وزارت علوم.

۸- نظارت به منظور حسن احداث پروژه هاي خيّر ساز دانشگاه.

۹-نظارت و پيگيري تخصيص سهم پنجاه درصدي وزارت علوم از پروژه هايي كه پنجاه درصد از كل اعتبارات آنرا خيّر يا خيّرين پرداخت كرده باشند و به پنجاه درصد پيشرفت فيزيكي رسيده باشند، با هماهنگي بنياد خيّرين حامي آموزش عالي و همكاري كميته خيّرين وزارت علوم.

۱۰- حمايت از دانشجويان بي بضاعت دانشگاه از طريق صندوق هاي قرض الحسنه دانشجويي و صندوق نيكوكاري.

۱۱-حمايت و پشتيباني از اقدامات فرهنگي و اسلامي در دانشگاه.

۱۲ پشتيباني و حمايت از سنت پسنديده ازدواجهاي دانشجويي در دانشگاه.

۱۳- حمايت از طرحهاي پژوهشي و تحقيقاتي دانشجويان و اساتيد دانشگاه

۱۴- حمايت از پژوهشگران و نخبگان دانشگاه.

۱۵- حضور و مشاركت در خريد و تامين تجهيزات و خدمات مورد نياز دانشگاه.

۱۶-ايفاي نقش فعال براي ارتباط دانشگاه با  صنعت، تجارت و به طور كلي فضاي كسب و كار.

۱۷- حمايت از كارآفرينان جوان دانشجو و شركت هاي دانش بنيان نوپاي دانشگاه.

۱۸-حضور، مشاركت و سرمايه گذاري در اجراي ايده ها و طرح هاي كاربردي و كارآفرينانه جهت تجاري سازي و تكميل چرخه ايده تا محصول.

۱۹- تصدّي و اجراي كليه برنامه ها و وظايف و اختياراتي كه با اهداف «بنياد» مطابقت داشته و دانشگاه در راستاي كاهش تصدّي گري مراتب را برون سپاري نموده و يا خواهد نمود.

۲۰- انجام هرگونه فعاليت، اقتصادي، بازرگاني، تجاري، صنعتي و يا هرگونه فعاليتي كه در بردارنده ايجاد ارزش افزوده در راستاي تامين اهداف بنياد باشد.

۲۱- اقدام و انجام هر نوع فعاليتي كه با روح و فلسفه اهداف مذكور در اين ماده در راستاي تامين اهداف «بنياد» همخواني و سنخيت داشته باشد.

۲۲-ايجاد كانون دانش آموختگان خيّر دانشگاه و عضوگيري به منظور حمايت هاي علمي پژوهشي و فرهنگي دانشگاه.